dissabte, 21 de setembre del 2013

Jocs amb patins (4): L'aranya


Es el típic joc de l’aranya, és a dir que un es fica al mig -és el que la para-, i intenta atrapar als altres jugadors quan passen. Si el que la para agafa a algú, el jugador agafat ha d’unir-se al que la para i així successivament fins que no quedi ningú. Aquí ho fem amb patins, lo que ho fa més divertit.
Fàtima Ghaddari 

Per jugar en aquest joc la “para” una persona, i sol es pot atrapar de costat a costat d’una línia que està a la meitat del camp. Els jugadors van corrent passant pel mig del camp on hi ha el que “para”, llavors quan el que la para agafa a una persona, aquella persona s’ha de quedar al mig del camp i ara passa a ajudar al que la para fins atrapar a tots els companys.
Meritxell Montaña Margalef 

Un la para, i es fica al mig de la pista, i se li diu per on és l’únic lloc que pot caminar o córrer. Els altres estan a qualsevol de les dos altres bandes de la pista. Quan el mestre diu: "Ja!" tots han de començar a córrer cap a l'altra banda de pista, sense sortir de les línies, i el que la para, sense sortir de la seva zona, ha d'agafar a la major gent possible. Quan agafa a algú, aquella persona l'ha de començar a parar amb ell, intentant agafar gent, sense sortir de la zona, i així consecutivament.
Iratxe Ivorra

Data límit: 28/09/13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada