dimecres, 18 de gener del 2012

Joguinart! Les joguines i la llengua


A partir d'aquesta entrada us presento les obres d'art que els alumnes de 2n han fet jugant amb les paraules la llengua. Veureu com la imaginació corre i no cal estar tocat del bolet per fer creacions meravelloses.
Aquest projecte es va proposar a finals de trimestre passat i vam donar a l'alumnat un seguit de pistes i de blocs informatius on poder-se inspirar. En particular la idea neix de veure el treball artístic de Miquel Àngel Juan, L'extrany museu Llonovoy. A banda, però, proposàvem passejar per blocs on es dóna informació d'artistes com ara Joan Brossa o del fotògraf Chema Madoz.  


Totes les creacions que veureu a continuació es van presentar i explicar en grups i s'han exposat a la biblioteca de l'institut.


Cada joc va anar acompanyat d'una fitxa explicativa amb el nom de l'expressió o frase feta que s'havia volgut representar. Tanmateix, abans que el seu creador digues el nom, es va demanar als companys si algú sabia a quina expressió feia referència l'obra d'art!


Us proposem que, quan mireu les properes obres eviteu mirar el títol i primer visualitzeu la joguina transformada a veure si sou capaços d'endevinar la frase feta!-.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada