dimarts, 4 de desembre del 2012

2n Trimestre!!! Touch-ball


Amb el touch-ball iniciem les activitats del 2n trimestre amb un canvi substancial. A partir d’aquest segon trimestre és obligat presentar l’explicació dels jocs o activitats esportives que anem fent dins el termini que s’indica al bloc.

·         Qui no presenti aquestes descripcions serà valorat com exercici NO presentat
·         La reincidència i acumulació de 3 fitxes no presentades serà motiu de falta.

Us animo ja, a partir d’aquest moment, a modificar el vostre hàbit de treball i a ser més constants amb la vostra feina. Endavant!!!
 
TOUCH-BALL
Es fan dos equips igualats. El joc disposa d’una porteria que és com un trampolí inclinat i on has de tirar la pilota d’handbol. S tires i va fora de l'àrea es punt teu però si l'agafa un de l'equip contrari abans que toqui el terra no és punt. S'ha d’anar passant la pilota -quan la tens, màxim pots fer 3 passes i no pots entrar dins l'àrea abans de tirar ho si no el gol no és vàlid-.
Jordi Vidal
Necessitem una pilota d’Handbol, dues porteries i una pista de futbol sala. Es fan dos equips, i el que tira la pilota pot fer 3 passes i tirar-li a un company o, si estàs prop de la porteria, tirar-la i que reboti i que no toqui a l’àrea, sense que un company de l’altre equip l’agafi. Si l’agafa, saca l’altre equip.
Iroma Montané  
Per començar fem dos equips i cada equip està en una banda de camp. Un equip comença tirant la pilota d’handbol a un company de l’equip, i no ha de deixar que l’altre equip l’agafi. I hem de tirar la pilota a la porteria i si la pilota cau a dins l’àrea no és punt, i si cau la pilota fora de l’àrea sense que l’agafi ningú és punt per l’equip que l’ha tirat.
Souad Sousou
Es fan 4 grups de 6 persones. Després 2 grups van a una pista i els altres a l’altra. Aquest joc és molt semblant a l’handbol. L’equip contrari ha d’intentar fer tants gols com pugui. Els de l’equip s’han d’anar passant la pilota sense moure’s del lloc, solament pot fer 3 passos perquè l’equip contrari el que té la pilota sol ha de fer tres passos i ha de tirar des de fora l’àrea, sinó és falta i tira l’altre equip.
Esther Filella 
El primer joc que hem practicat des de que ha començat el 2n trimestre ha sigut el touch-ball. El touch-ball és molt semblant a l’handbol, crec que sol es diferència amb la manera de sumar punts. A l’handbol per sumar punts has de tirar la pilota a una porteria de futbol sala i marcar. Al touch-ball has de tirar la pilota a una mena de xarxa que fa que quan tires la pilota aquesta la fa rebotar. La pilota ha de rebotar a fora de la línia de penalti per a sumar el punt, sense que ningú agafi la pilota abans de que toqui el terra, sigui del teu o l'equip contrari.
Pol Vernet
Data límit: 14/12/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada