dijous, 15 de novembre del 2012

Pilota assassina!!!


Tots els alumnes van separats, encara que al final tots vagin a eliminar a les persones de diferent sexe. Hi ha una pilota. Qui comença tenint-la ha de “matar” a la persona que estigui més a prop seu tirant-li la pilota i fent que el toqui i després caigui al terra (la pilota). A la persona que ha tocat s'asseurà fins que un altre company li passi la pilota, que voldrà dir que tornarà a estar viu. La pilota es pot passar de company en company tirant-la al terra i fent que reboti fins el company que vulguis que rebi la pilota. Si passes la pilota sense que boti, a la nostra classe, significava que estàs mort. Guanya l'últim que es queda dret.
Pol Vernet

 
Ens repartim per tot el gimnàs. Un company té la pilota i ha d’intentar eliminar als altres. Si li tiren la pilota amb un bot a terra no està eliminat però si li passen la pilota sense tocar el terra està eliminat i s’ha d’asseure. Per salvar als teus companys els hi has de passar la pilota i així fins que tots estan asseguts a terra i el que queda dret guanya.
Esther Filella

Els jugadors s’escampen per tot el camp de joc. L’àrbitre dóna una pilota ha qualsevol jugador. Aquest llença la pilota cap un altre jugador. Si la pilota colpeja al jugador aquest té que quedar-se assegut, si la pilota bota al terra abans de tocar al jugador ho el jugador agafa la pilota aquest jugador segueix jugant i llença la pilota a un altre jugador. Els jugadors asseguts poden tornar a jugar si agafen la pilota i la passen a un altre jugador. El joc acabaria si sol queda un jugador.
Sergi Gil

Data límit: 22/11/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada