dissabte, 16 de novembre del 2013

Touch-ball


Per jugar amb aquest joc, fem dos equips, llavors el joc consisteix en anar passant la pilota entre els components del teu equip intentant que no te l’agafi l’equip contrari per fer el màxim de punts possibles. Amb aquest joc la persona que té la pilota no es pot moure, sols pot passar-la a un company del seu propi equip. Per fer punts un tira la pilota des de fora de l’àrea a la porteria, si la pilota rebota des de la porteria a fora de l’àrea i cau a terra és punt per l’equip, en canvi si rebota i l’agafa un de l’equip contrari no és punt i seguim amb la jugada però la pilota la te l’equip contrari.
Meritxell Montaña  

Tenim que fer dos grups. Cada grup té una porteria (és una reixa que fa rebotar la pilota) i una pilota tova. Quan els grups estan fets ens col·loquem al camp i comencem a jugar. Quan el joc comença, l’equip que té la pilota té que anar passant-se-la d’un en un als companys del seu equip (l’alumne que tingui la pilota no es pot moure del lloc fins que no la passi al seu company del grup). El grup que no té la pilota ha d’intentar prendre-la i han d’intentar fer punts. Per fer punts han d’intentar fer rebotar la pilota. La pilota ha de rebotar dins el camp, si rebota fora no es considera un punt i si rebota dins el camp es considera un punt i així fins que s'acaba el joc. El grup que tingui més punts es considera el guanyador.
Iveta Straukaite   

 
El Touch-ball és com un esport semblant a l’handbol. Els únics canvis que hi ha és aquest les porteries són unes cordes que estan a un quadrat que fa que la pilota reboti.
Les regles són les següents:

  1. No és pot caminar amb la pilota a la mà.
  2. Per fer punt s’ha de tirar a la porteria i ha de sortir de l’àrea, però si l’equip contrari l’agafa no és punt i s’hi no l’agafa és punt.
  3. S’hi un entra a la seva àrea per agafar una pilota i evitar un punt i l’agafa és penalització, i consta de dos tirs.
Martí Nicolàs
 
Data límit: 27/11/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada