dimarts, 3 de desembre del 2013

El vigia de les xanques


Per a jugar a aquest joc es necessita entre 4 -10 jugadors que faran una rodona, un d’ells es ficarà al mig de la rotllana amb els ulls tapats i assegut a terra. Els jugadors que formen la rotllana portaran unes xanques als peus. Per a poder guanyar els que estan a la rotllana hauran de tocar a la persona que està al mig de la rotllana. Però no és tan fàcil, la persona que està al mig pot fer tornar enrere a la gent que sent. Ell assenyalarà amb el braç cap a on sent el soroll.
Arnau Serrano
 
Dibuixem un cercle al terra i una persona s’asseu a dins del cercle amb els ulls tapats. Els altres jugadors s’allunyen del cercle a una certa distància amb les xanques posades i comença la partida. El joc consisteix en què els qui porten les xanques han d’anar avançant de manera que qui la para, assegut dins del cercle, no els senti perquè si els sent han de començar de nou des del punt de partida. Guanya el primer que fa el recorregut més ràpid.
Pol Candela

 
Per a jugar es necessiten més de 3 jugadors. Les persones estan pujades a unes xanques, cadascuna al seu cercle formant una rotllana. Al mig hi ha una persona amb els ulls tapats. El joc consisteix en arribar al centre de la rotllana sense que el jugador del mig et senti, si et sent, t’assenya-la i has de tornar al teu lloc inicial i intentar-ho de nou.
Ruth Ranis

Data límit: 10/12/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada