dijous, 28 d’octubre del 2010

Hoquei herba a l'Atlètic Terrassa (2.- L'aranya)


Enric Cervelló Aragonés
S’agafa un estic i una pilota. Dos jugadors es fiquen a una línia del mig del camp de joc. Els altres participants el que han de fer és anar fins l’altra banda de camp sense que cap jugador del mig els toqui. Quan el professor ho indiqui tots tenen que començar a córrer, conduint la bola. Si els jugadors del mig toquen la pilota et tens que ficar al mig. No cal que t’he la prenguin, sols cal que la toquin. Aquí pots aplicar les coses apreses. Guanya la persona que queda última en agafar-la.


Laia Ferrús Vicente
Per practicar algun exercici abans que jugar els partits, ens van ensenyar un joc que ens servia per millorar la conducció de la pilota i intentar evitar que ens la prenguessin. Dos jugadors se situaven al mig del camp (aranya) i havien de evitar que els jugadors que es situaven a l’extrem de la pista passessin amb la pilota a l’altre costat. Per evitar-ho havien de prendre’ls-hi la pilota amb l’stik. Un cop li havien pres la pilota al jugador, ell també formava part dels jugadors que es situaven a la meitat del camp i aquest cop ell també tenia que fer el paper de aranya.  Els jugadors tenien que creuar  el cap d’esquerra a dreta i de dreta a esquerra successivament, al moment que sol quedava un jugador que havia de creuar el cap, el joc s’acaba i aquest jugador era el guanyador
Mariona Cubells Quiñonero
Es l’aranya normal però tres o quatre persones la paren, es fiquen amb l’stick  al mig i quan diguin “ja” els jugadors han de passar per la línia sense que els que la paren toquin la pilota que porten, si la toquen també la paren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada