diumenge, 31 d’octubre del 2010

Valoració de la sortida a Terrassa


Enric Cervelló Aragonés
Va resultar una sortida força interessant. L’excursió es dividia en dos parts, la primera era esportiva, concretament, d’hoquei herba, que va estar força bé; i la segona part consistia en visitar el museu de la ciència de Terrassa.
Al matí, a l’estada a l’Atlètic de Terrassa ens van dividir en dos grups, cadascun amb uns monitors diferents. Tots els monitors eren jugadors d’hoquei de primera divisió. Primer ens van ensenyar com agafar un estic, la mà dreta a la part de baix, i la mà esquerra a dalt, cada mà a un color diferent (l’estic portava dos colors, per saber on tenies que ficar la mà, o un ASDFADS).
Ens van explicar que mai és podia xutar la pilota amb la part corbada de l’estic, si no amb la part plana. També, ens van ensenyar que hi havia dos tipus de passes, l’Scoop, que era la típica passada, i un altre que es deia “de látigo” –en aquest cas et tens que acotxar bastant i, ficant les mans juntes, llençar la bola-.
Per moure’t amb la bola també hi havia dos maneres. Una que era enganxant la pilota a l’estic i un altra que era anant fent tocs, i així controlar-la, però la dificultat que tenia, era que tenies que fer un gir de canell, ja que no podies tocar la pilota amb la part corbada, si no era falta. Així que, tenies que girar el canell esquerre, la mà de dalt, i la de baix, la dreta, és quedaria sempre igual.
Quan ja vam saber fer aquests passos, ens van dividir en quatre grups de tres, i vam fer un partidet per poder aplicar la teoria. Aquesta va ser una de les activitats que a mi més em va agradar. I per acabar, vam fer un partit de sis contra sis. Va ser una activitat molt divertida, i a més a més, el temps ens va somriure.
La segona part consistia en visitar el museu de la ciència de Terrassa. Allí va ser on vam dinar. Quan vam acabar, vam començar la visita guiada. Vam fer els mateixos grups del matí, i vam començar la visita. Vam visitar l’antiga fàbrica tèxtil (els despatxos, el que feien, el procés, i també la màquina de vapor). Després vam anar a visitar la part de l’electricitat, on hi havia cotxes antics, motos, etc.
Va estar un viatge molt divertit!


Mariona Cubells Quiñonero
El passat dijous 28 de novembre, els alumnes de 2on d’ESO vam anar d’excursió a Terrassa. Vam fer dos activitats: hoquei herba i visita al museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.
Al matí, en arribar a Terrassa, vam anar al club Atlètic Terrassa d'Hoquei herba. Allà uns jugadors professionals d'hoquei ens van ensenyar les tècniques d'aquest esport i després vam fer partits. L’activitat va ser molt divertida, sobretot per a la gent a la que li agrada l’esport.
Quan vam marxar del club Atlètic Terrassa vam anar al museu, al centre de la ciutat. Allà vam dinar i després ens van dividir en dos grups i vam fer una visita guiada per la que havia estat una fàbrica tèxtil que funcionava gracies a una màquina de vapor. Després vam tenir una estona lliure per a visitar el museu pel nostre compte.
La sortida em va agradar molt perquè vam combinar dues assignatures, l’educació física i la tecnologia.
J
udit Bargalló Tarragó
El passat dijous dia 28 d’octubre els alumnes de 2n d’ESO vam anar a Terrassa. Com que a Educació Física estàvem practicant l'hoquei vam anar a les instal·lacions del club Atlètic Terrassa per a que ens ensenyessin a jugar a hoquei herba. Aquesta activitat la vaig trobar molt divertida. Ens van dividir en dos grups i per començar vam fer passes. Després, quan ja anàvem aprenent com es feia vam jugar una quants partits entre nosaltres, per finalitzar ens vam fer una foto tots els mestres, monitors i alumnes per tindre un record d’aquella gran experiència.
Al mig dia vam anar cap a el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa, allí vam tindre temps lliure per dinar i després vam fer la visita al Museu que va ser interessant perquè ens van explicar com feien els teixits i moltes de les altres coses que hi feien. De tornada ens esperaven tres horetes més de viatge, tot hi així a l’autobús ens ho passem molt bé perquè parlem de les nosaltres coses i escoltem musica.
Resumint, que a la sortida ens ho vam passar tots molt bé i també vam aprendre moltes coses sobre l’esport i de la fàbrica de teixits que hi havia a Terrassa. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada