divendres, 21 de setembre del 2012

Els submarins


Per a poder jugar a aquest joc es necessita:  alguna cosa per  poder tapa’ns el nas i moltes ganes de jugar.
En grups es tenen que ficar en línia recta i el que va darrera  no ha de portar els ulls tapats. Cada grup es fica separat de l’altre i ja es pot començar.
El joc consisteix en que l’equip ha d’eliminar als altres submarins i evitar que t’eliminin. El qui guia ha de picar al del seu davant:
-          A la dreta: ha d’anar a la dreta el primer.
-          A l’esquerra: ha d’anar a l’esquerra.
-          I al cap: ha de bombardejar, tirant en debat i darrera les mans.
Guanya l’equip que aconsegueix eliminar als altres equips. 
Araceli Bargalló


El joc consisteix en eliminar a tots el submarins sense que et matin. Per començar has de fer grups de 6 persones. I 5 de les quals es taparan els ulls amb un antifaç d’anar a dormir, la persona que no en porta es fica l’última hi ha de guiar a la resta del grup cap a un altre submarí per eliminar-lo. Per poder fer això la persona que condueix ha de picar a l’esquena de la que porta davant i l’ordre ha d’arribar fins el que està a la punta. Si el teu submarí està prop d’un altre el que condueix ha de picar al cap del de davant i quan l’orde arriba al de la punta ha de disparar movent el braços de dalt a baix. L’últim submarí que queda es el guanyador. Després per complicar-ho es fiquen cons i si un submarí en xafa un també estan eliminats.
Ariadna Julian

Data límit: 26/09/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada