dimarts, 18 de setembre del 2012

Família...


El mestre et repartirà una targeta on posa el nom d'una família i el membre que ocupes. Et taparà els ulls amb un antifaç, així a tots els alumnes. Ens escamparem per la pista sense dir-li a ningú quina família t'ha tocat.
Quan el mestre doni l'inici al joc tothom començarà a cridar el nom de la seva família. Hauràs d'anar escoltant el que criden els demés per saber qui és de la teva família. Quant trobis a tots els membres correràs a la paret i us posareu per ordre d'edats. Qui ho faci primer guanya.
Marina Castellví

El joc consisteix en tapar-nos els ulls. El professor ens deixa una targeta i a la targeta i diuen els noms de famílies i noms de membres de la família. Quan tenim els ulls tapats i amb la targeta tenim de cridar el nom de la família que ens ha tocat, i reunir a tots els membres de la família que ens ha tocat. Quan trobem tots els membres de la família anem al professor i ens fiquem en ordre de més vell a més jove, i ell va dient qui ha quedat primer i qui ha quedat últim.
Núria Estivill

El professor repeteix a cada alumne unes targetes amb diferents cognoms. Quan cada alumne té la seva targeta i després d’haver-la memoritzat, el professor reparteix un antifaç  i ordena que cada un se’l posi. A l’ordre del professor cada alumne ha de cridar a la seva família. La família que es troba i s’ordena del més vell al més jove, guanya.
Guillem Serra

Data límit: 24 setembre 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada