dimarts, 18 de setembre del 2012

Pinyau de rotllana


Ens seiem tots en rotllana, i una persona es posa al mig, llavors el que està al mig va girant sobre si mateixa i a qui vol li pica l’ullet, aquella persona s’ha de seure al terra ràpidament, mentre les 2 persones que té al costat se’n han d’adonar ràpid i el primer que digui “PINYAO ROGER/ SONIA/ GEMMA.....” guanya i l’altre queda eliminat.
Maria Franquet

 
El joc consisteix en que es fa una rotllana (tots drets) i sol hi ha una persona al mig (ell donarà les indicacions). Consisteix en que el del mig ha de fer“l’ullet” a qualsevol persona de la rotllana, llabors a la persona que li han fet “l’ullet” s’ha d’acotxar i les dos persones del seu costat han d’encarar-se i dir “ Pinyau i el nom de la persona que tenen al davant”.
També es pot variar una mica el joc: per exemple que s’hagin d’acotxar la persona que li han picat “l’ullet” i els dos dels seus costs; llavors les persones del costat de les persones dels costats de la persona al qual li han picat “l’ullet” han de encarar-se i dir “ Pinyau i el nom de la persona que tenen al davant”.
Araceli Bargalló
 
Els jugadors formen una rotllana i l’àrbitre es posa al mig. L’àrbitre comença a girar al voltant dels jugadors, i quan li pareix fa una senyal a un dels jugadors. El jugador assenyalat s’ha de seure al terra i cada un dels dos jugadors que estan al costa d’aquest tenen que dir el nom de l’altre. El jugador que diu primer el nom guanya, i així fins que quedin dos.
Sergi Gil

Data límit: 24 setembre 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada