divendres, 11 de gener del 2013

Lluita amb mocadors


 
Primer es posa un mocador al pantaló -mig fora mig dins a la part de darrera (al cul)-. Ens posem en parelles i cada persona té que prendre-li a l’altra. Si li pren suma dos punts i si el fas fora del quadrat en suma un. Després es posen dos mocadors un a cada costat, a la cintura, i també ham de fer el mateix.
Tamara Bladé
 

Hem d’agafar un mocador i ficar-nos un tros agafat a la goma dels pantalons. Quan ja el tenim col·locat triem una parella, marquem un quadre al terra i ja podem començar a jugar. Hem d’intentar agafar el mocador de l’altre i que ell no agafi el nostre. Si agafem el mocador de l’altra persona guanyem 2 punts, si sortim del quadre que hem marcat l’oponent guanya un punt. També podem agafar dos mocadors i ficar-los un en un costat de la cintura i un a l’altre i el joc és el mateix.
Maria Cervelló

Són lluites de dos. Ens trobem dins d’un quadrat marcat al terra i cadascun dels dos teniu dos mocadors, un a cada costat de la cintura. Un li ha de prendre a l’altre. Cada vegada que li prenguis un mocador són 2 punts, i si surts del quadre n’és 1. Després vam jugar a una variació d’aquesta lluita. Era el mateix però en lloc de dos mocadors a la cintura, era un al cul.
Carlota Aran 
Per jugar a aquest joc es necessiten dos mocadors per persona i un quadrat marcat al terra. Els dos participants es fiquen els mocadors als costats de la cintura. L’objectiu es prendre-li un dels dos mocadors o fer que surti de la zona prèviament marcada. Prendre-li un mocador compta 2 punts i fer-lo sortir del quadrat 1 punt. Quan t’han agafat un dels mocadors, te l’has de tornar a ficar al mateix lloc. Guanya qui té més punts.
Enric Blas

Data límit: 18/01/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada