divendres, 11 de gener del 2013

Lluita d'agulles

 
El mestre repartirà agulles d’estendre la roba, i el joc consisteix en fer una lluita per parelles intentant enganxar-li l’agulla al contrincant. Si li enganxes de la cintura cap a baix són 2 punts, i si li enganxes de la cintura cap amunt és 1 punt.
Marina Castellví
Ens posem en parelles i cadascú té una agulla. Cada persona té que enganxar l’agulla a la roba de l’oponent, al cabell no es pot! Si l’enganxes al jersei val dos punts i al pantaló un. Si fas fora l’oponent també és un punt.
Tamara Bladé
Amb el mateix quadrat que ja tenim marcat a terra triem una persona i agafem una agulla. El joc consisteix en enganxar l’agulla a la roba de l’oponent. Si li enganxes de cintura cap avall guanyes un punt i si li enganxes de cintura amunt guanyes dos punts. Si surts del quadrat marcat l’oponent a guanya un punt també.  No es pot enganxa al cabell l’agulla.
Maria Cervelló
 
Ens fiquem per parelles dins un requadre marcat al terra. Els dos tenim una agulla d’estendre roba a les mans que hem d’intentar enganxar a la roba de l’altre. Si li enganxes als pantalons o surt del requadre guanyes 1 punt i si li enganxes al jersei 2 punts
Jordi Llop Moreno

Data límit: 18/01/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada