divendres, 11 de gener del 2013

Lluita dalt de banc amb una i dues mans

 
Els jugadors s'enfronten un contra un. Es col·loquen els jugadors un davant de l'altre damunt d'un banc. Per guanyar s'ha de fer caure a l’oponent de dalt del banc fent servir una sola ma. Una altra variant és fent servir dues mans.
Sergi Gil
 
Ens col·loquem dos persones sobre un banc i cara a cara fiquem una ma a l’esquena i l’altra l’hem de ficar tocant la de l’oponent. Les mans només s’han de tocar, no ens hem d’agafar. Hem d’intentar tirar l’oponent al terra per tal de guanyar. Si volem jugar amb dos mans hem de fer el mateix però amb la ma que teníem a l’esquena fem el mateix que en l’altra, la col·loquem tocant la de l’oponent, no agafant-nos.
Maria Cervelló
 
 
En aquest joc, el professor ens fa posar de peu dalt d’un banc per parelles. Consisteix en fer fora del banc al teu company/a. Primer es juga amb una mà i més tard amb l’altra. Guanya aquell que es queda a dalt del banc.
Guillem Serra
 
Ens fiquem damunt del banc els dos contrincants. Ens fiquem a la mateixa distància del final del banc i amb una mà hem de fer força i intentar que l’altra persona caigui. Qui hagi fet caure més vegades al seu contrincant guanya.
Laura Harguindey

Data límit: 18/01/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada