divendres, 28 de setembre del 2012

Malabars: mocadors



El joc dels mocadors consisteix en, per exemple, agafar 2 mocadors i posar-te’ls a la mà dreta, i primer en tirem un cap a munt i després l’altre i així successivament sense que ens caiguin al terra.
I amb 3 mocadors igual, 2 a una mà i 1 a l’altra, i anem fent, per exemple, dreta, esquerra, dreta, esquerra; i així successivament.
Maria Franquet 

Tots tenen tres mocadors i amb aquest tenen que fer malabars, després pot provar amb anelles, amb boles o més difícil amb bitlles.
Noé Montaña 

Els malabars amb mocadors poden ser d’una tela més pesada, o de seda. Per fer-ho primer ho fem amb els de seda que al pesar menys, costa menys. Agafem dos mocadors de seda i els posem a una mà, en tirem un i l’agafem, després tirem l’altre i l’agafem i així. Després ho fem amb tres, n’agafem dos a una mà i un a l’altra, i en tirem un d’on en tenim dos, i anem fen esquerra-dreta-esquerra-dreta.., fins que creguem que ja és suficient. Quan ja haguem passat aquesta prova ho provem amb mocadors d’una altra tela més pesada, primer amb dos i després amb tres.
Judit Estivill Estivill

Data límit: 10 octubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada