dimecres, 25 de setembre del 2013

Partit d'hoquei patins



Vam fer 3 grups, cada grup érem de 6 persones, 1 grup jugava a les porteries petites 3 contra 3 i els altres 2 grups jugava al camp gran. Hi havia dos porteries i es podia jugar per darrera de la porteria. Guanyava el qui feia més gols.
Randy Córdova

 
El partit d’hoquei amb patins és el mateix que un partit d’hoquei normal però amb patins. L’hoquei  consisteix a colpejar la bola amb l'stick cap a la porteria que està defensada per l'equip contrari, l'objectiu del joc consisteix a marcar gols, però en canvi de fer-ho corrent i normal es fa amb patins que és més divertit.
Fàtima Ghaddari 

Per a jugar un partit d’hoquei, necessitem dos equips, dos porteries i per tant dos porters. Un dels dos equips saca, i l’objectiu es marcar a la porteria de l’equip contrincant, i l’equip contrincant ha d’evitar que el marquin. Així successivament. Si un jugador aixeca l’stick per sobre de la cintura, serà sancionat amb una falta i que repercutirà a l’equip, ja que els de l’altre equip tindran una sacada més, i per tant una possibilitat més de guanyar. Com també si algú envia fora de camp una pilota, ja que l’equip contrari haurà de sacar. Al hoquei es pot jugar per darrera de les porteries, però sense sortir de la línia de camp. Guanya l'equip que hagi fet més gols a l’equip contrari.
Maria Monté

Data límit: 2/10/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada